Šport > Moto športi
11 ogledov

"Nadomestni oče" Dennis razočaran nad Hamiltonom

Lewis Hamilton, Ron Dennis EPA
Po prometni nesreči, ki jo je Lewis Hamilton zakrivil pretekli teden, je o trenutnem življenjskem slogu trikratnega svetovnega prvaka spregovoril njegov nekdanji mentor Ron Dennis.

Predsednik McLarna Ron Dennis, ki je spremljal Lewisa Hamiltona vse od njegovega trinajstega leta, je razočaran nad spremembo v načinu življenja trikratnega svetovnega prvaka. Dennis je mladega Hamiltona sprejel v razvojni program McLarna in ga spremljal vse do leta 2013, ko je Anglež zapustil ekipo McLaren.

"Če bi bil pri McLarnu tega ne bi delal. Tega enostavno ne bi smel delat," je v intervjuju povedal Dennis. "Nadomestni oče" Hamiltona je še vedno prepričan, da je dirkač neverjeten športnik, a se ne strinja z vsemi odločitvami 30-letnika. "Dobri atleti so dobri, ker se veliko stvarem odpovejo, a včasih se zaradi žrtvovanja v otroštvu obnašajo drugače, kot si to želiš," je dodal Dennis.

Dennis želi, da bi Hamilton nekoliko upočasnil ritem življenja in opustil neprestano zabavanje, ki je pripeljalo tudi do prometne nesreče v začetku preteklega tedna. "Osvobaja se verig, ki so ga držale nazaj. Gledam ga z mešanimi občutki," je končal Dennis.

Hamilton je kot razlog za prometno nesrečo v Monaku navedel preveč zabav in premalo spanca. 

Lewis Hamilton, Will Smith | Avtor: Profimedias Profimedias

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.