Najbolj bizaren 'penal' vseh časov

Foto: Youtube
Foto: Youtube
V azijski Ligi prvakov je bila dosojena ena najbolj čudnih enajstmetrovk v zgodovini nogometa.
Oglej si celoten članek

Že marsikateri nogometaš je zakrivil neumno in nepotrebno enajstmetrovko, a eden najresnejših kandidatov za naslov za najbolj bizarno enajstmetovko v zgodovini si je prislužil član Al Ahlija Salmin Khamis.

Nogometaš iz Združenih arabskih emiratov je na prvi polfinalni tekmi azijske Lige prvakov menil, da je žoga že v celoti prečkala gol-avt linijo, zato jo je pobral in jo hotel izročiti svojemu vratarju. A sodniki so menili drugače, dosojena je bila najstrožja kazen za savdijski Al-Hilal.

Na Khamisovo srečo pa je Brazilec Carlos Eduardo žogo poslal v vratnico. Tekma se je sicer končala z rezultatom 1:1. Gostje iz Združenih arabskih emiratov so povedli v 57. minuti, domačinom pa je uspelo izenačiti v 82. minuti, ko se je Eduardo vsaj nekoliko odkupil z asistenco za zadetek. Al Ahli ima pred povratnim dvobojem prednost zaradi zadetka v gosteh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.