Šport > Nogomet
78 ogledov

Najbolj bizaren 'penal' vseh časov

Al Ahli, enajstmetrovka Youtube
V azijski Ligi prvakov je bila dosojena ena najbolj čudnih enajstmetrovk v zgodovini nogometa.

Že marsikateri nogometaš je zakrivil neumno in nepotrebno enajstmetrovko, a eden najresnejših kandidatov za naslov za najbolj bizarno enajstmetovko v zgodovini si je prislužil član Al Ahlija Salmin Khamis.

Nogometaš iz Združenih arabskih emiratov je na prvi polfinalni tekmi azijske Lige prvakov menil, da je žoga že v celoti prečkala gol-avt linijo, zato jo je pobral in jo hotel izročiti svojemu vratarju. A sodniki so menili drugače, dosojena je bila najstrožja kazen za savdijski Al-Hilal.

Na Khamisovo srečo pa je Brazilec Carlos Eduardo žogo poslal v vratnico. Tekma se je sicer končala z rezultatom 1:1. Gostje iz Združenih arabskih emiratov so povedli v 57. minuti, domačinom pa je uspelo izenačiti v 82. minuti, ko se je Eduardo vsaj nekoliko odkupil z asistenco za zadetek. Al Ahli ima pred povratnim dvobojem prednost zaradi zadetka v gosteh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.