Šport
13 ogledov

Ukradel penal, zdaj želi konec drame

Na tekmi Evropske lige je Liverpool pred domačimi gledalci premagal Bešiktaš z 1:0, edini zadetek je v 85. minuti zbele točke dosegel Mario Balotelli. Italijan strela ni želel prepustiti Jordanu Hendersonu, ki je bil določen za izvajanje enajstmetrovke.

Mario Balotelli je bil pred sezono za precejšnjo vsoto iz Milana pripeljan v Liverpool, v dresu slednjega pa se ni ravno izkazal. Italijanski reprezentant si očitno želi zelo popraviti vtis, zato je na tekmi z Bešiktašom preprosto vzel žogo in vztrajal, da bo sam izvedel enajstmetrovko.

Najstrožjo kazen bi sicer moral izvajati Jordan Henderson. "Vsaka čast, da je zadel, a ni bilo lepo gledati prepir. Jordan je bil kapetan, Mario pa mu v tej situaciji ni pokazal spoštovanja. Zabil je zelo pomemben gol. Mislim, da je v tistem trenutku vsaj šest ali sedem naših igralcev želelo izvajati enajstmetrovko. Kako bi izgledalo, če bi vsi planiki na žogo? Pravila so postavljena z razlogom," je bil nad Italijanovo potezo razočaran kapetan Steven Gerrard, ki tokrat ni igral zaradi poškodbe. 

Po tekmi se je na svojem Instagramu oglasil tudi Super Mario: "Hvala Hendo, ker si mi dovolil izvajati enajstmetrovko. Zdaj lahko vsi nehate zganjati dramo. Zmagali smo in le to šteje. Smo ekipa, predvsem pa smo Liverpool. Gremo, fantje!"

Balotelli sicer slovi kot uzvrsten izvajalec enajstmetrovk,v karieri je bil uspešen 27-krat iz 29 poizkusov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.