Šport
49 ogledov

Policija ne bo ukrepala proti Balotteliju

Mario Balotelli EPA
Mario Balotelli naj bi grozil ženski, ki je fotografirala njegov Ferrari, a se je slednja odločila, da ne bo podala prijavo na policijo.

Policija je potrdila, da ne bo sprožila nadaljnih postopkov proti napadalcu Liverpoola, ki naj bi grozil neznani ženski. Ta je v četrtek fotografirala nogometašev avto, Mario Balotelli pa se je na to početje burno odzval.

"Policija je bila poklicana na Powsey Road v Wythenshawu zaradi groženj z nasiljem. Policisti so se kasneje pogovorili z osebo, ki naj bi ji grozili, ta pa se je odločila, da ne bo podala prijave. Postopek se tako ne bo nadaljeval," je policija zapisala v uradnem poročilu za javnost.

Balotelli je v zadnjem času precej manj viden na zelenicah. Liverpool je zanj Milanu v poletnem prestopnem roku odštel nekaj več kot 20 milijonov evrov, napadalec, ki je po zamenjavi selektorja izgubil tudi mesto v italijanski izbrani vrsti, pa po prihodu še ni uspel zabiti ligaškega gola. Uspešnejši je bil v Ligi prvakov, zadel je proti bolgarskemu Ludogorcu

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.