Šport
18 ogledov

Balotelli v Liverpoolu

Balotelli Genoa AC Milan Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Italijanski nogometni reprezentant Mario Balotelli je tudi uradno postal novi član Liverpoola.

Po dobrem letu in pol se je 24-letni igralec tako vrnil v Premier League.Liverpool je za napadalca italijanskemu prvoligašu Milanu plačal odškodnino v vrednosti nekaj več kot 20 milijonov evrov.

"Opravili smo res dober posel. Nihče ne dvomi o njegovi kakovosti. Je izjemno nadarjen napadalec, kljub mladosti pa si je nabral že veliko izkušenj. Menim, da imamo vse potrebno, da mu omogočimo razviti njegov poln potencial. Veselim se dela z njim, prepričan pa sem, da ga bodo tudi navijači odlično sprejeli," je o novi okrepitvi dejal trener Liverpoolčanov Brendan Rodgers.

Kot so poročali otoški mediji, je Balotelli s klubom podpisal triletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno sezono. Njegova osnovna mesečna plača bo znašala 400.000 evrov, višina prihodkov pa bo odvisna tudi od Balotellijevega učinka na zelenici.

"Liverpool je eden izmed najboljših klubov v Angliji. Tu se igra ivrsten nogomet. Ekipa je odlična, ima veliko mladih igralcev. Zato sem si želel zaigrati tu," pa je povedal italijanski reprezentant, ki bo v novem klubn nosil dres s številko 45. Prav to številko je nosil tudi, ko je igral za Manchester City, s katerim se bo Liverpool, v kadru še ne bo novega napadalca, pomeril drevi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.