Šport > Nogomet
17 ogledov

''Najbolj me je provociral sodnik''

mario balotelli daniele orsato Profimedias
Napadalec AC Milana Mario Balotelli se je po tekmi s Fiorentino, na kateri je prispeval drugi gol za končno zmago z 2:0, pritoževal nad odločitvami glavnega sodnika.

Mario Balotelli se je po zmagi v 30. krogu italijanske Serie A pritoževal nad sodnikom, ki med tekmo ni dopuščal dialoga. ''Po pravici povedano me je najbolj provociral sodnik. Ne razumem, zakaj nekateri sodniki v Italiji nočejo govoriti. Dopuščal ni nobenega dialoga. Rumeni karton sem dobil, ker sem mu povedal, da se je nasprotnik z roko dotaknil žoge. Opozoril me je, da preveč govorim. Tudi če preveč govorim, bi se lahko pogovorila,'' je dejal italijanski reprezentant, ki je zadel z manjšo pomočjo Alessandra Matrija.

Zloglasni Mario je spregovoril še o trenerju Clarenceu Seedorfu in pritisku, ki ga doživlja nekdanji nogometaš na klopi AC Milana. ''Nobenega položaja nismo rešili. Časopisov nisem bral, toda o menjavi se ne pogovarjaš po enem ali dveh porazih. Nismo nervozni in v garderobi se vsi dobro razumemo. Ekipa je fantastična in enotna. Seveda smo obžalovali izpad iz Lige prvakov, a govorice o nesoglasjih so neresnične,'' je zatrdil 23-letnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.