Šport
11 ogledov

Balotelli se je že poslovil od soigralcev

Balotelli Genoa AC Milan Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Italijanski nogometni reprezentant bi se lahko po dobrem letu in pol pri AC Milanu kmalu vrnil v angleško Premier league.

Sloviti italijanski prvoligaš AC Milan je na klubski televiziji potrdil, da se z Liverpoolom dogovarja o prestopu 24-letnega napadalca Maria Balotellija. Angleži naj bi bili pripravljeni za italijanskega reprezentanta odšteti 22 milijonov evrovKot še poroča italijanska agencija Ansa, naj bi Balotellijev agent Mino Raiola že odletel v Anglijo na pogajanja.

Balotelli, ki je za Azzurre zbral 33 nastopov, je januarja lani prestopil iz Manchester Cityja k Milanu. Minulo sezono se v Serie A kljub 14 golom v 30 nastopih ni preveč izkazal, tudi na minulem svetovnem prvenstvu z Italijo ni blestel.

"Mario Balotelli je ob 13.30 zapustil trening center v Milanelu, še prej se je poslovil od sogralcev in od predstavnikov za stike z javnostjo," so novico o odhodu napadalca pri milanskem klubu potrdili tudi z izjavo javnosti.

V igri tudi Falcao?

Nekateri britanski mediji so v sredo poročali, da Balotelli ni edina tarča Brendana Rodgersa. Trener Redsov naj bi na naslov AS Monaca poslal tudi ponudbo za Radamela Falcaa, ki so ga mnogi celotno poletje selili v Real Madrid. Pri angleških podprvakih skušajo zapolniti vrzel v napadu, ki jo je povzročil odhod Luisa Suáreza k Barceloni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.