''Najbolj me je provociral sodnik''

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Napadalec AC Milana Mario Balotelli se je po tekmi s Fiorentino, na kateri je prispeval drugi gol za končno zmago z 2:0, pritoževal nad odločitvami glavnega sodnika.
Oglej si celoten članek

Mario Balotelli se je po zmagi v 30. krogu italijanske Serie A pritoževal nad sodnikom, ki med tekmo ni dopuščal dialoga. ''Po pravici povedano me je najbolj provociral sodnik. Ne razumem, zakaj nekateri sodniki v Italiji nočejo govoriti. Dopuščal ni nobenega dialoga. Rumeni karton sem dobil, ker sem mu povedal, da se je nasprotnik z roko dotaknil žoge. Opozoril me je, da preveč govorim. Tudi če preveč govorim, bi se lahko pogovorila,'' je dejal italijanski reprezentant, ki je zadel z manjšo pomočjo Alessandra Matrija.

Zloglasni Mario je spregovoril še o trenerju Clarenceu Seedorfu in pritisku, ki ga doživlja nekdanji nogometaš na klopi AC Milana. ''Nobenega položaja nismo rešili. Časopisov nisem bral, toda o menjavi se ne pogovarjaš po enem ali dveh porazih. Nismo nervozni in v garderobi se vsi dobro razumemo. Ekipa je fantastična in enotna. Seveda smo obžalovali izpad iz Lige prvakov, a govorice o nesoglasjih so neresnične,'' je zatrdil 23-letnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.