Najboljši ni iz Olimpije ali Maribora

Foto: Profimedia Ibričić Skomina NK Domžale Olimpija
Po izboru SPINS-a je bil v minuli sezone prve lige najboljši nogometaš na slovenskih zelenicah Senijad Ibričić.
Oglej si celoten članek

Nogometaš Domžal Senijad Ibričić je bil ta petek razglašen za najboljšega nogometaš minule sezone prve lige s strani članov Sindikata profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins). Ob Ibričiću sta bila finalista izbora še Rudi Požeg Vancaš in Celja ter Ricardo Alves in vrst državnih prvakov, ljubljanske Olimpije.

Stolica Novi trener Olimpije prepričan, da je prava izbira

Najboljši mladi igralec minulega slovenske lige pa je po izboru SPINS-a Luka Zahović (Maribor). Slednji je bil z 18 goli najboljši strelec tekmovanja. Dan prej je Zahović tako prejel nagrado Nogometne zveze Slovenije za najboljšega strelca. 

V četrtek so na sedežu NZS podelili nagrade najboljših trem ekipam minulega prvenstva (Olimpija, Maribor in Domžale) ter nagrado za fair play, ki jo je prejel domžalski klub. Obenem so izžrebali pare prvega kroga naslednje sezone in določili pare preostalih 35-ih. Olimpija bo branjenje lovorike začela v Novi Gorici, Maribor pa bo gostoval v Velenju (21. ali 22. julija). Prvi večni derbi bo 18. avgusta v Stožicah. 

Video Maribor že trese mreže

V novi sezoni se televizijski prenosi prve lige selijo na Planet TV (štiri tekme na krog) ter RTV Slovenija (ena tekma v vsakem krogu). Televiziji si bosta izmenjavali prvi izbor (v neparnih kolih ima prvi izbor RTV, v parnih Planet TV).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.