Najhitrejša Slovenca Andrej in Tina

Foto: Žurnal24 V Beaver Creeku bo v petek na sporedu moški smuk, v soboto sledi superveleslalom
Alpske smučarke in smučarji bodo konec tedna imeli kar natrpan urnik. Moški v Beaver Creeku, dekleta pa v Lake Louisu. Na treningih sta bila od naših najhitrejša Tina Maze in Andrej Jerman.
Oglej si celoten članek

Severnoameriška turneja svetovnega pokala alpskih smučarjev se nadaljuje v Beaver Creeku in Lake Louisu, kjer bodo od petka naprej na sporedu nove tekme. Na prvem treningu moških na progi ptic roparic je bil najhitrejši Švicar Didier Cuche, na ženski olimpijski progi pa je najhitrejši čas postavila Francozinja Marion Rolland.

V slovenski vrsti je bila najhitrejša Tina Maze, ki je za Rollandovo zaostala 1,01 sekunde in dosegla deseti čas, pri moških je bil Andrej Jerman z 2,35 sekunde zaostanka 27. Maruša Ferk je zasedla 55. mesto, Ana Kobal 57., Andrej Šporn 35., Andrej Križaj 42., Boštjan Kline 43., Gašper Markič 49., Aleš Gorza 51., Rok Perko pa 68. mesto.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.