Šport
23 ogledov

Najhitrejša Slovenca Andrej in Tina

V Beaver Creeku bo v petek na sporedu moški smuk, v soboto sledi superveleslalom Žurnal24 main
Alpske smučarke in smučarji bodo konec tedna imeli kar natrpan urnik. Moški v Beaver Creeku, dekleta pa v Lake Louisu. Na treningih sta bila od naših najhitrejša Tina Maze in Andrej Jerman.

Severnoameriška turneja svetovnega pokala alpskih smučarjev se nadaljuje v Beaver Creeku in Lake Louisu, kjer bodo od petka naprej na sporedu nove tekme. Na prvem treningu moških na progi ptic roparic je bil najhitrejši Švicar Didier Cuche, na ženski olimpijski progi pa je najhitrejši čas postavila Francozinja Marion Rolland.

V slovenski vrsti je bila najhitrejša Tina Maze, ki je za Rollandovo zaostala 1,01 sekunde in dosegla deseti čas, pri moških je bil Andrej Jerman z 2,35 sekunde zaostanka 27. Maruša Ferk je zasedla 55. mesto, Ana Kobal 57., Andrej Šporn 35., Andrej Križaj 42., Boštjan Kline 43., Gašper Markič 49., Aleš Gorza 51., Rok Perko pa 68. mesto.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.