Najkoristnejši je McDavid

Foto: Profimedia
Vodstvo severnoameriške hokejske lige je sinoči na gala prireditvi v Las Vegasu podelilo tudi priznanja najboljšim minule sezone.
Oglej si celoten članek

Najkoristnejši igralec je 20-četni kapetan ekipe Edmonton Oilers Connor McDavid, s čimer je postal tretji najmlajši MVP, ki je prejel to lovoriko. Pri prejetem naslovu MVP sta bila od McDavida mlajša le Sidney Crosby in Wayne Gretzky.

"Krasno je, da dobim takšno priznanje iz rok Wayna Gretzkyja, najboljšega igralca vseh časov," je na podelitvi dejal McDavid. Slednjega so za MVP izbrali tako športni novinarji kot tudi sindikat poklicnih igralcev v NHL.

Dvajsetletnik je v minuli sezoni s 30 goli in 70 podajami izdatno pripomogel k uspehu Edmonton Oilers, ki so po enajstih letih znova zaigrali v končnici. "Ponosen sem, da igram v Edmontonu, da sem član ekipe in da lahko igram s tako krasno ekipo," je še dejal McDavid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.