Najlepša navijačica zamenjala šport

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvatica se je pobliže spoznala s cirkusom formule 1.
Oglej si celoten članek

Ivana Knöll je dobro znana športnim navdušencem na prostoru bivše Jugoslavije. Postavna Hrvatica se redno udeležuje različnih dogodkov in je bila lani izbrana za najlepšo navijačico nogometnega mundiala v Katarju.

Knöll se je pred časom preselila v Miami, kjer je pretekli konec tedna potekala velika nagrada v sklopu prvenstva formule 1.

Hrvatica se je očitno dobro vključila v dirkaški cirkus, saj je na Instagramu objavila vrsto fotografij iz različnih garaž.

Knöll je tako pozirala v garaži moštva Alpine, nato je obiskala Aston Martin, na koncu pa še znameniti Ferrari.

Foto: Instagram Ivana Knoll

Dirko v Miamiju, sicer peto preizkušnjo sezone, je dobil Nizozemec Max Verstappen (Red Bull). Drugi je bil Mehičan Sergio Pérez (Red Bull), tretji pa Španec Fernando Alonso (Aston Martin).

Naslednja dirka bo VN Emilije Romanje v Imoli čez 14 dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.