Najlepša športna novinarka na svetu osramočeno pristala na zadnjici

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Za mnoge najlepša športna novinarka na svetu, dolgonoga Italijanka z bujnim oprsjem – Diletta Leotta, je bila del potegavščine. Kljub neprijetnemu padcu v studiu se je na koncu prešerno smejala.
Oglej si celoten članek

V Italiji, pa tudi drugod po svetu, zelo priljubljena športna novinarka Diletta Leotta je bila tokrat v studiu ene od italijanskih televizij (Scherzi a parte; šale na stran, op. p.) del potegavščine, ki so ji jo pripravili njeni novinarski kolegi. Sredi oddaje so jo – sedečo na stolu – polili s sluzasto tekočino, ki se ji je prilepila na pričesko in olivnato obleko. 

A tu se zabava za tiste, ki so ji pripravili potegavščino, še zdaleč ni zaključila. Diletta je namreč, ko je želela s to tekočino obliti tudi voditelja oddaje, v visokih petkah padla na bok, kar je še dodatno nasmejalo voditelja in druge v studiu. Da bo Diletta takole pristala na zadnjici, najbrž ni pričakoval nihče, niti pisec scenarija te oddaje. No, ob padcu Dilette, ene najbolj vročih novinark na svetu, se zagotovo niso pritoževali gledalci v prvih vrstah ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:54 30. September 2022.

    Predvsem dobro in namerno nameščena scena, dogodek. To je pač ciganarska Italija. Za marsikoga napačen kot slike, vsaj leva, prva …

  • 18:38 29. September 2022.

    Težnost ji očitno, močno deluje 😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.