Šport > Nogomet
37745 ogledov

Najlepša športna novinarka na svetu osramočeno pristala na zadnjici

Diletta Leotta na tleh Reševalni pas/Twitter
Za mnoge najlepša športna novinarka na svetu, dolgonoga Italijanka z bujnim oprsjem – Diletta Leotta, je bila del potegavščine. Kljub neprijetnemu padcu v studiu se je na koncu prešerno smejala.

V Italiji, pa tudi drugod po svetu, zelo priljubljena športna novinarka Diletta Leotta je bila tokrat v studiu ene od italijanskih televizij (Scherzi a parte; šale na stran, op. p.) del potegavščine, ki so ji jo pripravili njeni novinarski kolegi. Sredi oddaje so jo – sedečo na stolu – polili s sluzasto tekočino, ki se ji je prilepila na pričesko in olivnato obleko. 

A tu se zabava za tiste, ki so ji pripravili potegavščino, še zdaleč ni zaključila. Diletta je namreč, ko je želela s to tekočino obliti tudi voditelja oddaje, v visokih petkah padla na bok, kar je še dodatno nasmejalo voditelja in druge v studiu. Da bo Diletta takole pristala na zadnjici, najbrž ni pričakoval nihče, niti pisec scenarija te oddaje. No, ob padcu Dilette, ene najbolj vročih novinark na svetu, se zagotovo niso pritoževali gledalci v prvih vrstah ...

Komentarjev 2
  • radovednica 08:54 30.september 2022.

    Predvsem dobro in namerno nameščena scena, dogodek. To je pač ciganarska Italija. Za marsikoga napačen kot slike, vsaj leva, prva slika.

  • Ender3 18:38 29.september 2022.

    Težnost ji očitno, močno deluje 😂