''Najpomembnejši gol v moji karieri''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Rodrigo Palacio, mož odločitve na derbiju med AC Milanom in Interjem, je svojo mojstrovino v 86. minuti označil za najpomembnejši gol v njegovi karieri.
Oglej si celoten članek

Derbi italijanske nogometne lige med AC Milanom in Interjem je v 86. minuti odločil Rodrigo Palacio in nerazzurrom priigral pomembne tri točke.

''To je najpomembnejši gol v moji karieri. Zaslužili smo si zmago, ki nam bo dala več samozavesti, saj so derbiji vedno pomembni. Na božični odmor odhajamo zadovoljni in vrnili se bomo z željo, da odigramo še bolje,'' je povedal Palacio, strelec edinega zadetka na San Siru.

Na vprašanje, ali se bo Inter v zimskem prestopnem roku okrepil z novim napadalcem, je Palacio odvrnil: ''Vsi smo nekoliko utrujeni, kar je normalno po polovici sezone. Odločitev bosta sprejela klub in trener.''

Saponara: Milan igral, Inter zmagal

Napadalni vezist AC Milana Riccardo Saponara je po tekmi dejal: ''Milan je igral, Inter pa zmagal.'' ''Ostal mi je grenak priokus, saj smo si s takšno predstavo zaslužili več. Prvi polčas in večji del drugega smo odigrali dobro, medtem ko je Inter zaigral le na koncu in zadel,'' je povedal 22-letnik.

Podobnega mnenja je tudi Alessandro Matri, ki je prepričan, da si je Milan zaslužil vsaj točko. ''Nismo si zaslužili tega poraza,'' je povedal Matri, ki se je v poletnem prestopnem roku iz Torina preselil v Milano. ''Kolikor vem, smo ekipa, ki ima največjo posest žoge in največ strelov v okvir vrat, a to ne pomeni nič, ko pogledamo ligaško lestvico. Upam, da bo leto 2014 boljše zame in moje soigralce. Najboljše šele prihaja,'' je dodal italijanski napadalec.

Mojstrovina Rodriga Palacia:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.