Šport > Nogomet
61 ogledov

''Najpomembnejši gol v moji karieri''

Palacio Inter AC Milan Reuters
Rodrigo Palacio, mož odločitve na derbiju med AC Milanom in Interjem, je svojo mojstrovino v 86. minuti označil za najpomembnejši gol v njegovi karieri.

Derbi italijanske nogometne lige med AC Milanom in Interjem je v 86. minuti odločil Rodrigo Palacio in nerazzurrom priigral pomembne tri točke.

''To je najpomembnejši gol v moji karieri. Zaslužili smo si zmago, ki nam bo dala več samozavesti, saj so derbiji vedno pomembni. Na božični odmor odhajamo zadovoljni in vrnili se bomo z željo, da odigramo še bolje,'' je povedal Palacio, strelec edinega zadetka na San Siru.

Na vprašanje, ali se bo Inter v zimskem prestopnem roku okrepil z novim napadalcem, je Palacio odvrnil: ''Vsi smo nekoliko utrujeni, kar je normalno po polovici sezone. Odločitev bosta sprejela klub in trener.''

Saponara: Milan igral, Inter zmagal

Napadalni vezist AC Milana Riccardo Saponara je po tekmi dejal: ''Milan je igral, Inter pa zmagal.'' ''Ostal mi je grenak priokus, saj smo si s takšno predstavo zaslužili več. Prvi polčas in večji del drugega smo odigrali dobro, medtem ko je Inter zaigral le na koncu in zadel,'' je povedal 22-letnik.

Podobnega mnenja je tudi Alessandro Matri, ki je prepričan, da si je Milan zaslužil vsaj točko. ''Nismo si zaslužili tega poraza,'' je povedal Matri, ki se je v poletnem prestopnem roku iz Torina preselil v Milano. ''Kolikor vem, smo ekipa, ki ima največjo posest žoge in največ strelov v okvir vrat, a to ne pomeni nič, ko pogledamo ligaško lestvico. Upam, da bo leto 2014 boljše zame in moje soigralce. Najboljše šele prihaja,'' je dodal italijanski napadalec.

Mojstrovina Rodriga Palacia:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.