"Najprej rešiti primer Klobučar"

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
Pri košarkarskem klubu Partizan zaradi dolga do slovenskega reprezentanta Jake Klobučarja ne morejo registrirati novih igralcev.
Oglej si celoten članek

Črno-beli klub iz Beograda, ki si v svoje vrste želi pripeljati tudi slovenskega reprezentanta Eda Murića, ne more registrirati novih košarkarjev.

"Najprej moramo rešiti primer Klobučar. Ta je s svojim menedžerjem Acom Raškovićem klub pipeljal v težek položaj. Klub je blokiran, ničesar ne moremo storiti. Ne vem, kako in kdaj se bo ta zadeva rešila. Nisem vpleten v finančne zadeve," je o položaju v košarkarskem klubu Partizan dejal njegov trener Duško Vujošević. Beograjčani so namreč izgubili primer proti Klobučarju na košarkarskem arbitražnem sodišču. Slovencu morajo plačati nekaj več kot 130.000 evrov.

Partizan je pred sezono tako pripeljal le Andrejo Milutinovića, nekateri srbski mediji pa kot veliko željo kluba omenjajo tudi Milana Mačvana in Luko Bogdanovića. Črno-beli naj bi kmalu prejeli nekaj denarja za Francoza Joffreyja Lauvergna, ki je prestopil v ruski Himki.

S podobno rečjo se sicer ubadajo tudi pri Unionu Olimpiji, kjer denar dolgujejo nekdanjemu trenerju Sašu Filipovskemu. Nekaj košarkarjev je v zadnjih tednih sicer prišlo v Ljubljano, a jih pri Olimpiji zaradi omenjenega dolga še ne morejo registrirati za posamezna tekmovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:32 26. Avgust 2014.

    "Nisem vpleten v finančne zadeve" ... On je vpleten samo v prihodke, ne v odhodke. Pri Partizanu se igra za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.