''Najslabša odločitev po 2. svetovni vojni''

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Manchestra Uniteda Ryan Giggs je s tekmo proti Realu Madridu obeležil enega najbolj častitljivih mejnikov v svoji karieri. Nekdanji reprezentant Walesa je odigral že tisočo profesionalno tekmo in se pridružil legendam, kot so Pelé, Paolo Maldini, Robert Carlos, Ray Clemence, Rogério Ceni in Peter Shilton.
Oglej si celoten članek

Ryan Giggs, živa legenda Manchestra Uniteda, je odigral svojo tisočo tekmo v profesionalni karieri, ko je v torek nastopil na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov med rdečimi vragi in Realom Madridom. ''Zelo sem ponosen,'' je občutke strnil 39-letnik. Giggs se je s tem pridružil peščici nogometašev, ki se lahko pohvalijo s takšnim mejnikom.

Valižan je po bolečem porazu domače ekipe, ki ga svetovni mediji v veliki meri pripisujejo napačni sodniški odločitvi, delo delilca pravice ocenil z naslednjimi besedami: ''To je najslabši rdeči karton, kar sem jih kdajkoli videl. V preteklih 30 letih je bilo veliko šokantnih sodniških odločitev, a ta je bila najhujša vse od konca druge svetovne vojne,'' je povedal Giggs, ki se je moral na jubilejni tisoči tekmi zadovoljiti s porazom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:59 7. Marec 2013.

    Varane ni dobil na prvi tekmi rdečega, potem tudi Nani ne bi smel dobiti rdečega na tej. Nani ni videl …

  • 15:19 6. Marec 2013.

    ma meni se ta karate poteza zdi glih prav za rdeči karton

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.