Šport > Nogomet
40 ogledov

''Najslabša odločitev po 2. svetovni vojni''

ryan giggs EPA
Nogometaš Manchestra Uniteda Ryan Giggs je s tekmo proti Realu Madridu obeležil enega najbolj častitljivih mejnikov v svoji karieri. Nekdanji reprezentant Walesa je odigral že tisočo profesionalno tekmo in se pridružil legendam, kot so Pelé, Paolo Maldini, Robert Carlos, Ray Clemence, Rogério Ceni in Peter Shilton.

Ryan Giggs, živa legenda Manchestra Uniteda, je odigral svojo tisočo tekmo v profesionalni karieri, ko je v torek nastopil na povratni tekmi osmine finala Lige prvakov med rdečimi vragi in Realom Madridom. ''Zelo sem ponosen,'' je občutke strnil 39-letnik. Giggs se je s tem pridružil peščici nogometašev, ki se lahko pohvalijo s takšnim mejnikom.

Valižan je po bolečem porazu domače ekipe, ki ga svetovni mediji v veliki meri pripisujejo napačni sodniški odločitvi, delo delilca pravice ocenil z naslednjimi besedami: ''To je najslabši rdeči karton, kar sem jih kdajkoli videl. V preteklih 30 letih je bilo veliko šokantnih sodniških odločitev, a ta je bila najhujša vse od konca druge svetovne vojne,'' je povedal Giggs, ki se je moral na jubilejni tisoči tekmi zadovoljiti s porazom.

Komentarjev 2
  • bojovi 12:59 07.marec 2013.

    Varane ni dobil na prvi tekmi rdečega, potem tudi Nani ne bi smel dobiti rdečega na tej. Nani ni videl Realovca, Varane pa je bil zadnji ki je zrušil Welbecka, ki je bil pri možnosti da zabije gol. Prekleta UEFA! ...prikaži več Liga prvakov je nameščena. To bi morali ljudje nehati hoditi na tekme in gledati LP po TV, dokler se ne popravi tole nameščanje tekem. SRAMOTA!

  • Prudi 15:19 06.marec 2013.

    ma meni se ta karate poteza zdi glih prav za rdeči karton