Najspektakularnejša sedemmetrovka vseh časov

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mladi angleški rokometaš je na izviren in spektakularen način izvedel sedemmetrovko ter navdušil gledalce po celem svetu, saj je njegov posnetek postal pravi spletni hit.
Oglej si celoten članek

Rokomet je šport, ki temelji na telesni moči, toda vseeno je prepoln prelepih in atraktivnih potez, kot so različna preigravanja, asistence ter zaključni streli. Na atraktiven način se da tudi izvesti sedemmetrovko. Nekateri legendarni rokometaši, kot sta recimo Michel Guigou ter Mirza Džomba, so bili svetovno znani po svojih spektakularnih izvajanjih.

Na ta seznam pa se je na novo uvrstil angleški amater, ki se je na tekmi odločil za do sedaj še nevideni način izvedbe sedemmetrovke, saj je združil dva zelo različna strela, strel od tal in lob. Vratar se je namreč postavil kar precej ven iz gola, zato je izvajalec sedemmetrovke streljal v tla, od katerih se je žoga odbila in v loku preskočila vratarja.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.