Šport
2390 ogledov

Najspektakularnejša sedemmetrovka vseh časov

rokomet Facebook
Mladi angleški rokometaš je na izviren in spektakularen način izvedel sedemmetrovko ter navdušil gledalce po celem svetu, saj je njegov posnetek postal pravi spletni hit.

Rokomet je šport, ki temelji na telesni moči, toda vseeno je prepoln prelepih in atraktivnih potez, kot so različna preigravanja, asistence ter zaključni streli. Na atraktiven način se da tudi izvesti sedemmetrovko. Nekateri legendarni rokometaši, kot sta recimo Michel Guigou ter Mirza Džomba, so bili svetovno znani po svojih spektakularnih izvajanjih.

Na ta seznam pa se je na novo uvrstil angleški amater, ki se je na tekmi odločil za do sedaj še nevideni način izvedbe sedemmetrovke, saj je združil dva zelo različna strela, strel od tal in lob. Vratar se je namreč postavil kar precej ven iz gola, zato je izvajalec sedemmetrovke streljal v tla, od katerih se je žoga odbila in v loku preskočila vratarja.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.