''Največja neumnost. Zanikam vse''

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski košarkar Sani Bečirović je kategorično zanikal navedbe italijanskega časnika Corriere dello Sport, da naj bi prejel ponudbo košarkarskega kluba Virtus Bologna.
Oglej si celoten članek

Italijanski mediji poročajo, da se Virtus Bologna zanima za prestop Sanija Bečirovića in košarkarju novomeške Krke ponuja pogodbo do konca kariere. Bečirović je navedbe časnika Corriere dello Sport postavil na laž in prek socialnega omrežja Facebook zatrdil, da gre za popolno izmišljotino.

''Danes je Corriere dello Sport objavil največjo neumnost, ki se jo novinar lahko domisli. Kategorično zanikam vse, kar je bilo napisano,'' je odločno zapisal 32-letni košarkar.

Bečirović je avgusta lani podpisal enoletno pogodbo z iranskim klubom Foolad Mahan, s katerim je nastopil na azijskih igrah. Čeprav je pogodbo s klubom, ki ga je sam označil za vrhunskega in primerljivega evropskim, podpisal do konca sezone 2013/2014, pa kasneje z vodstvom ni našel skupnega jezika, zato se je decembra lani vrnil v Novo mesto, kjer je podpisal s Krko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.