Šport > Košarka
26 ogledov

''Največja neumnost. Zanikam vse''

Sani Becirovic Žurnal24 main
Slovenski košarkar Sani Bečirović je kategorično zanikal navedbe italijanskega časnika Corriere dello Sport, da naj bi prejel ponudbo košarkarskega kluba Virtus Bologna.

Italijanski mediji poročajo, da se Virtus Bologna zanima za prestop Sanija Bečirovića in košarkarju novomeške Krke ponuja pogodbo do konca kariere. Bečirović je navedbe časnika Corriere dello Sport postavil na laž in prek socialnega omrežja Facebook zatrdil, da gre za popolno izmišljotino.

''Danes je Corriere dello Sport objavil največjo neumnost, ki se jo novinar lahko domisli. Kategorično zanikam vse, kar je bilo napisano,'' je odločno zapisal 32-letni košarkar.

Bečirović je avgusta lani podpisal enoletno pogodbo z iranskim klubom Foolad Mahan, s katerim je nastopil na azijskih igrah. Čeprav je pogodbo s klubom, ki ga je sam označil za vrhunskega in primerljivega evropskim, podpisal do konca sezone 2013/2014, pa kasneje z vodstvom ni našel skupnega jezika, zato se je decembra lani vrnil v Novo mesto, kjer je podpisal s Krko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.