Najvišje dekle na svetu uničuje tekmice

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
S Kitajske prihaja zgodba neverjetne štirinajstletnice.
Oglej si celoten članek

Medtem ko Slovenija čaka na olimpijski košarkarski turnir, se po svetu igrajo različna državna tekmovanja. Tudi dekliško pionirsko prvenstvo na Kitajskem.

Tam igra prav posebna štirinajstletnica. Zhang Ziyu namreč že pri omenjeni starosti v višino meri kar 226 centimetrov! Najbrž ni treba poudariti, da je v svoji kategoriji povsem dominantna.

Video Pogled v zakulisje: Dončića zmotila (pre)tesna obleka!

Ziyujeva je na finalni tekmi prvenstva v statistiko prispevala kar 42 točk, 25 skokov in šest blokad. In svojo ekipo vodila do gladke zmage.

Ziyujevo že primerjajo z Yaom Mingom, legendarnim kitajskim centrom v ligi NBA. Njegova mlajša rojakinja je seveda že vzbudila zanimanje skavtov lige WNBA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.