Šport > Košarka
4707 ogledov

Pogled v zakulisje: Dončića zmotila (pre)tesna obleka!

Luka Dončić Epa
Na snemanju za potrebe nove verzije slavne simulacije se je slovenski zvezdnik dobro zabaval.

Pred dnevi so košarkarski navdušenci pozdravili vest, da bo na naslovnici letošnje izvedbe igrice NBA2K nihče drug kot Luka Dončić.

Ustvarjalci simulacije so objavili posnetek, z ogledom katerega je moč pokukati v ozadje posebnega snemanja, potrebnega za posnemanje značilnih potez zvezdnikov v igrici (MoCap session). Luka je moral pokazati nekaj svojih znanih manevrov, skrbela ga je le tesnost obleke.

Luka Dončić Velika novica Šport Skupaj z Luko do naslova na EP, zdaj morda skupaj pri Dallasu

"Malce sem bil zaskrbljen, ker je bila obleka res tesna (smeh, op. a.), ampak ljudje so bili odlični. Raje imam igranje košarke, to ni zame. To je bolj za Bobana (Marjanovića, op. a.)," je po snemanju v šali dejal Dončić in namignil na izkušnje, ki si jih je njegov soigralec Boban Marjanović pridobil v Hollywoodu.

"To so sanje vseh otrok, ki igrajo košarko ... NBA2K igram že devet, deset let. Igram skupaj s prijatelji. Moja najboljša poteza? Stepback," je dodal Ljubljančan.

Mike Tobey Miha Šport V ZDA bo pred hišo plapolala slovenska zastava

"Že zdaj pri dvaindvajsetih je boljši, kot sem bil jaz na vrhuncu svoje kariere," pa je igro Dončića opisal legendarni igralec Dallasa Dirk Nowitzki.

Dončić se z reprezentanco Slovenije pripravlja na zgodovinski nastop na olimpijskih igrah. Prvo tekmo bodo izbranci Aleksandra Sekulića odigrali v jutranjih urah 26. julija proti Argentini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice