Šport > Košarka
4807 ogledov

Dončićev veliki prijatelj uradno zapustil Dallas

Jamahl  Mosley Profimedia
Veliki Dončićev prijatelj je napredoval iz pomočnika trenerja pri Dallasu v glavnega trenerja Orlanda.

Nekdanji pomočnik trenerja ekipe Dallas Mavericks Jamahl Mosley je bil imenovan za glavnega trenerja Orlando Magic, je v ponedeljek uradno sporočil klub v severnoameriški košarkarski ligi NBA. Mosley je podpisal štiriletno pogodbo s floridskim klubom.

Dvainštiridesetletni Mosley je bil od leta 2014 v vlogi pomočnika v trenerski ekipi nekdanjega glavnega trenerja Dallasa Ricka Carlislea. Ta je po koncu zadnje sezone, potem ko je Dallas izpadel v prvem krogu končnice, odstopil.

Mosley je po mnenju velikega števila analitikov bil celo prvi favorit za novega glavnega trenerja Maverickov, saj naj bi ga igralci oboževali, še posebej dober odnos pa naj bi imel prav s prvim zvezdnikom ekipe, Luko Dončićem.

Jamahl Mosley | Avtor: Profimedia Profimedia

A lastnik moštva Mark Cuban se je na koncu odločil za drugačen pristop, na izpraznjeno mesto glavnega trenerja pa je imenoval legendo ekipe Jasona Kidda.

Za Mosleya, ki je tako izvisel pri Dallasu, naj bi se zanimalo kar lepo število ekip, na koncu pa se je odločil, da sprejme pogodbo Orlanda, kjer bo vodenje prevzel od Stevea Clifforda, s katerim se je klub dogovoril o sporazumni prekinitvi pogodbe.

Po Dallasovi košarici je postalo jasno, da Mosley zapušča Mavericke, neznana je bila le njegova nova destinacija. V zadnjih dneh se je po medijih najbolj omenjal Orlando, zdaj pa je vse skupaj končno postalo tudi uradno.

Luka se je sicer že pred nekaj dnevi poslovil od svojega prijatelja, kateremu je zaželel veliko sreče pri njegovi novi ekipi.

Luka Dončić ogrevanje Mavs Selitev Šport Zapustil je Dallas, Dončić zadovoljen z odločitvijo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice