Šport > Košarka
1668 ogledov

Legendarni NBA trener pri 72 letih moral teči "kamikaze"

Gregg Popovich Epa
NBA zvezde so prisilile svojega selektorja v tek "kamikaz" kljub 72 letom starosti.

Selektorja najmočnejše košarkarske ekipe na svetu, reprezentance ZDA, Gregga Popovicha in njegove pomočnike so na reprezentančnem treningu v pričakovanju Olimpijskih iger pričakale slovite "kamikaze". 

Legendarni "Pop" in njegovi pomočniki so očitno naredili nekakšno napako, saj jih je doletela ena najbolj znamenitih kazni iz sveta košarkarskih treningov.

Luka Dončić Legendarni trener Šport Ameriški selektor o slovenski reprezentanci: "Hudičevo ..."

Posnetek, kako ves strokovni štab najmočnejše košarkarske reprezentance na svetu na čelu z 72-letnim legendarnim Popovichem teče od črte do črte, je nemudoma zakrožil po spletu ter dobro nasmejal navijače po celem svetu.

Redko imamo namreč priložnost videti košarkarskega trenerja, ki velja za enega največjih vseh časov in je tekom kariere osvojil kar pet šampionskih prstanov, kako mora pri 72 letih kazensko teči gor in dol po igrišču.

Posnetek je na svojem Instagram profilu delil Kevin Love, ki je zraven dopisal zgolj kratko sporočilo: "Če se zmotiš, tečeš."

Reprezentanca ZDA se trenutno sicer nahaja na pripravah na Olimpijske igre, kjer bo branila naslov izpred štirih let, obenem pa se bo poizkušala odkupiti za blamažo s poslednjega Svetovnega prvenstva, ko je s sedmim mestom dosegla svoj najslabši rezultat v zgodovini.

Legendarni Popovich, ki sicer že od leta 1996 vodi NBA ekipo San Antonio Spurs, leta 2016 pa je prevzel še državno reprezentanco, je v ta namen zbral 12 največjih zdravih NBA zvezdnikov, ki so se bili pripravljeni odzvati vpoklicu.

 

12 Popovichevih izbrancev:

Bam Adebayo Miami Heat
Bradley Beal Washington Wizards
Devin Booker Phoenix Suns
Kevin Durant Brooklyn Nets
Jerami Grant Detroit Pistons
Draymond Green Golden State Warriors
Jrue Holiday Milwaukee Bucks
Zach LaVine Chicago Bulls
Damian Lillard Portland Trail Blazers
Kevin Love Cleveland Cavaliers
Khris Middleton Milwaukee Bucks
Jayson Tatum Boston Celtics
Komentarjev 1
  • Danny_Schaefer 14:05 11.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice