Šport > Košarka
17653 ogledov

Dončićev soigralec zapušča Dallas ter preseneča z izbiro ekipe

Nicolo Melli Profimedia
Po šestih letih vrnitev v staro jato.

Po pisanju italijanskih medijev, katere so povzeli številni ameriški mediji, je zadnje dni zelo pestro v evropskem košarkarskem velikanu Olimpii iz Milana.

Udeleženec letošnjega zaključnega turnirja štirih najmočnejših ekip Evrolige je najprej z izplačilom 150.000 evrov prekinil pogodbo z Zachom LeDayom, bil pa naj bi tik pred tem, da podpiše z italijanskim reprezentantom Nicoló Mellijem, ki naj bi na veliko presenečenje po vsega dveh sezonah zapustil ligo NBA.

Za italijanskega kapetana, ki je zadnje mesece preživel pri Dallas Mavericks našega Luke Dončića, naj bi bila tako po vsega dveh letih ameriška avantura že zaključena, saj naj bi se po šestih letih vrnil v klub, za katerega je nastopal med leti 2010 in 2015.

Za Mellijem je sicer izjemen teden, saj je kot kapetan uspešno popeljal svojo reprezentanco skozi kvalifikacije za Olimpijske igre, potem ko je Italija v odločilni tekmi premagala Srbijo.

Po odhodu iz Milana leta 2015 je nastopal še za Brose Basket, Fenerbahče in New Orleans Pelicans, kateri so ga 26. marca letos v paketu z J. J. Redickom poslali v Dallas v zameno za Wesa Iwunduja in Jamesa Johnsona.

Za Dallas je vsega skupaj odigral 26 tekem, tekom katerih je povprečno dosegal 4 točke, 2,8 skoka in 0,8 asistence na tekmo.

 
Komentarjev 1
  • Isela_Hodges 11:22 07.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice