Šport > Košarka
19833 ogledov

To je še poglobilo razkol med Dončićem in Porzingisom

luka dončić Epa
Nočna eskapada Kristapsa Porzingisa naj bi dodatno zaostrila njegov odnos z Lukom Dončićem.

Kristaps Porzingis naj bi z neodgovornim ravnanjem med gostovanjem Dallasa v Los Angelesu močno ujezil Luko Dončića, trdi novinar Sports Illustrated Mike Fisher.

Njegovo razkritzje se nanaša na neljube dogodke s konca prejšnjega meseca, ko so telički v mestu angelov igrali tekme uvodnega kroga končnice z Los Angeles Clippers.

Porzingis si je med prvo in drugo tekmo na zahodni obali ZDA privoščil obisk striptiz kluba, kar je bilo v nasprotju z zdravstvenim protokom lige NBA za preprečevanje širjenja okužba s covidom-19.

Ker je za udeležence končnice veljala popolna prevoved nočnih izhodov, ne glede na to, ali je bil igralec cepljen ali ne, je bil latvijski center kaznovan s 50.000 dolarji denarne kazni.

Porzingis se je za napako opravičil in dejal, da ni bil povsem na tekočem z obstoječimi protokoli. "Po posvetu s strokovnjaki smo na podlagi vseh dejstev in okoliščin presodili, da njegov obisk ne predstavlja tveganja za širjenje bolezni, zato karantena ni potrebna," je takrat ob izreku denarnih sankcij zapisala NBA.

luka dončić | Avtor: Epa Epa
Pri Dallasu so 'spodrsljaj' zelo hitro in brez posebnega pompa pometli pod preprogo, kar pa ne pomeni, da incident ni pokvaril razpoloženja v slačilnici. "Mavsi so se pretvarjali, da to ni nič takšnega, a Dončiću ni bilo do smeha," je zapisal Fisher.

Ameriški novinar ni podal vira informacij, je pa zanimivo teorijo predstavil eden izmed uporabnikov, ki so komentirali njegov zapis.

"Kadarkoli v javnost pricurljajo negativne informacije o igralcu, je to znak, da ga bodo kmalu odrezali ali zamenjali. Vodstvo s pomočjo medijev ustvari zgodbo, s katero potem v očeh navijačev upraviči svojo odločitev," je zapisal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice