Šport > Košarka
1188 ogledov

S pištolo nad člana LA Lakers

Kentavious Caldwell-Pope Profimedia
Košarkarja so oropali pred njegovim domom.

Košarkar ekipe Los Angeles Lakers Kentavious Caldwell-Pope je bil žrtev oboroženega ropa, lopovi so ga 'olajšali' za imovino v vrednosti 150.000 dolarjev.

Do incidenta je prišlo 17. junija ob četrti uri zjutraj, ko se je Caldwell-Pope na dovozu svoje hiše pogovarjal s prijatelji. Poleg njih se je ustavilo vozilo iz katerega so izstopili trije oboroženi moški. Ti so s pištoloami od košarkarja in njegovih prijateljev zahtevali predajo dragocenih reči, ki so jih imeli pri sebi. 

KCP je tako ostal brez dragocenega nakita, ure Rolex in iPhona v vrednosti okoli 150 tisoč ameriških dolarjev. Ko so dobili zahtevane reči, so roparji sedli v avtomobil in se odpeljali. Nihče od oropanih ni bil fizično poškodovan. 

Caldwell-Pope, ki so ga leta 2013 kot osmega na naboru izbrali Detroit Pistons, je z Jezerniki lani prišel do naslova v ligi NBA. V tej sezoni je na 67 tekmah v povprečju dosegal po 9.7 točke in 2.7 skoka na tekmo.

Komentarjev 2
  • izy 16:33 27.junij 2021.

    Imovino?!?

  • Sean_Pal 15:56 27.junij 2021.

    Z enostavnim domačim spletnim delom v prostem času zaslužim več kot 15.000 EUR. Sem redni študent in samo s tem, ko sem dve uri opravljal to službo, sem prejšnji mesec s tem delom zaslužil 17.528 EUR. ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice