Šport > Košarka
602 ogledov

NBA košarkar mora za zapahe

Kentavious Caldwell-Pope Epa
Članu NBA ekipe se ne obetajo ravno prijetni dnevi.

Član NBA moštva Los Angeles Lakers Kentavious Caldwell-Pope bo moral za zapahe. Kazen si je prislužil zaradi večkrat ponovljene vožnje pod vplivom alkohola. Zaradi tega so mu preklicali pogojno kazen in ga obsodili na 25 dni zapora.

Štiriindvajsetletni košarkar bo lahko vseeno sodeloval na domačih tekmah, s 50 kilometrov oddaljenega zapora ga bodo večkrat prepeljali v Staples Center. Tako bo lahko treniral z ekipo in igral na domačih tekmah. Na gostujoče dvoboje ne bo smel potovati. Za časa služenja kazni bo moral nositi zapestnico, ki bo spremljala njegovo gibanje, snel pa si jo bo lahko le med tekmami.

Caldwell-Pope je bil prvič zaradi alkoholizirane vožnje aretiran marca, ko je bil še član Detroit Pistonsov. Takrat je prejel enoletno pogojno kazen. V tej sezoni njegovo povprečje pri Jezernikih znaša 14,2 točke, pet skokov in 2,2 podaje na tekmo. Na zadnjih desetih dvobojih je v povprečju dosegal skoraj 17 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.