Šport > Košarka
4544 ogledov

LeBron tako kot Dončić: To je sranje

lebron james Epa
Prvi zvezdnik lige NBA ni zadovoljen z novim formatom.

V zahodni konferenci lige NBA poteka ogorčen boj za peto in šesto mesto, ki že neposredno vodita v končnico. Trenutno je peti Dallas, šesti so LA Lakers, sedmi pa Portland, vsi omenjeni klubi so doslej zbrali po 36 zmag in 28 porazov. Enemu izmed trojice bo tako pripadlo sedmo mesto na Zahodu.

To sicer še vedno ponuja lepe možnosti za napredovanje v play-off, saj se bosta za končnico najprej pomerila sedmi in osmi v konferenci, poraženec tega dvoboja pa bo imel še eno priložnost v obračunu z boljšim med deveto in desetouvrščenim. Na mestih od osem do deset se sicer trenutno po vrsti nahajajo Memphis (32-31), Golden State (32:32) in San Antonio (31:32).

luka dončić Stare zamere Šport Pogrom nad sodnikom, ki se je spravil na Dončića: "Smet si!" rodney mott Ne odstopa Šport Sodnik razkriva, kaj mu je zabrusil Dončić: "Pravila so jasna!"

Nihče si sicer ne želi sedemega mesta, svoje nestrinjanje pa je pred zadnjimi osmimi tekmami rednega dela zdaj izrazil tudi prvi zvezdnik lige LeBron James. "Kdorkoli se je spomnil tega sranja, bi moral biti odpuščen," je izjavil aktualni prvak.

LA LAkers so sicer v slabi formi, dolgo časa sta bila poškodovana James in Anthony Davis, a tudi po vrnitvi obeh so Jezerniki izgubili zadnji dve tekmi. Zadnji poraz proti Torontu je bil že šesti na zadnjih sedmih tekmah moštva iz Los Angelesa. Zdaj je prišla še novica, da bo 10-14 dni zaradi varnostnih protokolov v zvezi s koronavirusom manjkal odlični Nemec Dennis Schröder.

Mnogi so mnenja, da je Kralj James nestrinjanje s formatom pokazal šele zdaj, ko se je v težavah znašala njegova ekipa. Pred časom je bil kritičen do takšnega sistema tudi slovenski zvezdnik Luka Dončić.

rick carlisle Tu nekaj smrdi Šport Dončićev trener namignil na teorijo zarote Luka Dončić NBA Šport Sodniki Dončiću stopili na vse možne žulje, sledila še izključitev
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.