Šport > Košarka
30507 ogledov

Pogrom nad sodnikom, ki se je spravil na Dončića: "Smet si!"

luka dončić Print Screen
Moštvo Luke Dončića in domnevno pristranski NBA sodnik Rodney Mott imata pestro preteklost.

Po tekmi Dallasa in Sacramenta, na kateri je Rodney Mott izključil Luko Dončića in trenerja Ricka Carlisla, so družbena omrežja preplavile kritike ogorčenih navijačev teksaške ekipe.

Čeprav se je delivec pravice po tekmi branil, da je vse odločitve sprejel na podlagi zelo jasno določenih pravil, mu podporniki Dallasa očitajo pristranskost.

rick carlisle Tu nekaj smrdi Šport Dončićev trener namignil na teorijo zarote

Prepričani so namreč, da je izkušeni sodnik z več kot 20-letnimi izkušnjami v ligi NBA namerno škodoval teličkom, ker ima z njimi neporavnane račune. Njegovo sojenje je bilo namreč predmet pritožbe Dallasa po sporni odločitvi na lanski tekmi z Atlanto Hawks. Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

luka dončić Pretiraval? Šport Dončićev šef v resnih težavah

"Rodneyja Motta je potrebno suspendirati za nedoločen čas," se glasi eden od številnih kritičnih zapisov na twitterju. "Sovražim vse v povezavi s športom v Dallasu, še bolj pa sovražim sodnike na egotripu. NBA bi morala suspendirati Rodneyja Motta," je zapisal nek uporabnik. "Rodney Mott je grozen sodnik, morali bi ga nemudoma odpustiti," je dodal drugi.

luka dončić Egotrip Šport Donćić ni mogel verjeti, kaj si je izmislil sodnik

"Še enkrat poglejte tekmo. Rodneyja Motta prav nič ne moti, ko se Luke Walton vpričo njega dere, da je vse to eno navadno 's*anje'. Prenehajte že s temi prikritimi nameni. To postaja že smešno," se je jezil tretji. "Rodneyja Motta ne bi smeli nikoli več spustiti na NBA tekmo," je menil nek uporabnik twitterja. "Mavs in Rodney Mott imajo zgodovino. Sodnik je bil v središču pritožbe po lanski tekmi z Atlanto, na kateri so Dorianu Finney-Smithu dosodili blokiranje meta od padanju žoge navzdol," je opozoril še en ogorčen navijač, njegov somišljenik pa je dodal: "Rodney Mott je smet!"

"Nisem vedel, da je Rodney Mott tako občutljiv. Ubožec. Tehnične napake ga bodo preganjale do konca življenja."

"Luka ne bo dobil nobene tehnične napake več, dokler ne naleti na Rodneyja Motta."

"Bodimo iskreni! Vsi točno vemo, zakaj sta bila Luka in Carlisle izključena, a žal liga NBA ne bo ničesar ukrenila.

zapisi navijačev Dallas Mavericks

rodney mott Ne odstopa Šport Sodnik razkriva, kaj mu je zabrusil Dončić: "Pravila so jasna!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.