Šport > Košarka
4682 ogledov

Donćić ni mogel verjeti, kaj si je izmislil sodnik

luka dončić Print Screen
Slovenski košarkar je bil šokiran nad sodniškim kriterijem na tekmi s Sacramento Kings.

Luka Dončić je bil zaradi druge tehnične napake izključen v zadnji minuti srečanja s Sacrameno Kings. Podobna usoda je doletela tudi njegovega trenerja Ricka Carlisla.

Luka Dončić NBA Šport Sodniki Dončiću stopili na vse možne žulje, sledila še izključitev

S posnetkov je razvidno, da je bil slovenski košarkar naravnost šokiran nad nenavadnim sodniškim kriterijem Rodneyja Motta, ki se je očitno odločil, da bo mlademu zvezdniku pokazal, kdo je šef.

Dončić je po tekmi dejal, da sploh ne razume, zakaj mu je sodnik izrekel drugo tehnično napako, kar je privedlo do nesporedne izključitve. Prvo tehnično napako naj bi dobil zaradi verbalnega nasprotovanja sodniški odločitvi.

"Ne vem? Morda zato, ker je bil ravno 'timeout' in sem vrgel žogo na koš. Najbrž je bilo zato. Ampak res ne vem, ali lahko zato sploh dobiš tehnično?" je povedal Dončić in dodal, da se bo Dallas na odločitev pritožil.

rick carlisle Tu nekaj smrdi Šport Dončićev trener namignil na teorijo zarote

Slovenski as je s tem izčrpal ves manevrski prostor v kategoriji tehničnih napak, saj ga v primeru še ene čaka tekma prepovedi. Do konca rednega dela je sicer še osem tekem, Dončić pa obljublja, da se sinočnji scenarij ne bo več ponovil. "Ne skrbite, ne bom dobil še ene," je za Dallas Morning News dejal 22-letnik in dodal: "Tudi mojo prvo tehnično danes bi morali izbrisati. Samo to bom rekel."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.