Šport > Košarka
10726 ogledov

Ne LeBron, Durant ali Giannis ... Pač pa Luka Dončić!

Luka Dončić Mavs Epa
Slovenski zvezdnik je postal obraz ene najbolj znanih igric na svetu.

Luka Dončić je v svojih prvih treh sezonah v ligi NBA utišal vse dvomljivce. Ekspresno se je zavihtel med najboljše košarkarje na svetu in Dallas Mavericks dvakrat popeljal v končnico.

Hrvaška Nemčija U20 Video Šport Ena najbolj čudnih tekem vseh časov z neverjetnim izidom

Ljubljančan je pred dnevi dosegel nov mejnik, ko se je z reprezentanco Slovenije premierno uvrstil na olimpijske igre. Med pripravami na turnir v Tokiu pa je Dončić izvedel še eno razveseljivo novico. Znašel se je namreč na naslovnici slovite igrice NBA2K.

"Velika čast je biti na naslovnici NBA2K22. Hvala, NBA2K!" je na družbenih omrežjih zapisal dvaindvajsetletnik. Naslovnica bo oblikovana tudi z barvami slovenske zastave. Naslednja izdaja igre bo na voljo od 10. septembra naprej.

"Košarka mi je dala res veliko in navdušen sem nad dejstvom, da lahko temu športu vračam in sodelujem s podjetjem ter njihovo fundacijo, ki pomaga otrokom po celotnem svetu," je dodal Dončić.

Poleg Dončića so izbrali še Kevina Duranta (Brooklyn Nets) ter dve legendi - Kareema Abdul-Jabbarja ter Dirka Nowitzkega, ki bodo skupaj krasili drugo različico naslovnice za 75. obletnico lige NBA.

Dončić se je na seznamu nosilnih zvezdnikov omenjene simulacije znašel skupaj z legendami igre pod obročema. V preteklosti so naslovnico krasili LeBron James, Kevin Durant, Anthony Davis, Damian Lillard, Stephen Curry, Shaquille O'Neal, Kobe Bryant in drugi ...

Dončića in ostale slovenske reprezentante prva tekma olimpijskega turnirja čaka v jutranjih urah 26. julija, tekmec bo izbrana vrsta Argentine.

Luka Dončić Proti zakonom fizike Šport Luka v pripravah na OI z neverjetnim košem navdušil soigralce

 

Komentarjev 1
  • Robert_Lea 10:12 15.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice