Najznamenitejša nogometna sodnica odvrgla oblačila za Playboy

Foto: Instagram
Foto: Instagram
36-letna znamenita nogometna sodnica Claudia Romani se je za Valentinovo slekla za Playboy.
Oglej si celoten članek

Atraktivna italijanska nogometna sodnica Claudia Romani je v počastitev dneva ljubezni na svojem Instagram profilu objavila eno izmed fotografij, ki jih je posnela za znamenito revijo Playboy.

Romanijeva je sicer dobro poznana svetovni javnosti. Zaslovela je kot prekrasno nekdanje dekle legendarnega Filippa Inzaghija, kmalu pa si je začela utirati pot kot manekenka. Poleg kariere na modnih pistah pa se Romanijeva ukvarja s sojenjem nogometnih tekem, saj je lastnica uradne sodniške licence ter ima pravico soditi v najelitnejši ligi italijanskega prvenstva.

Foto: Profimedia Claudia Romani

Nekoč je tudi pojasnila, zakaj se je odločila ravno za kariero nogometne sodnice: "Tekanje po igrišču s temi igralci in sprejemanje pomembnih odločitev... temu se preprosto ne morem upreti."

Foto: Profimedia Claudia Romani

Romanijeva je bila med drugim razglašena tudi za eno izmed 100 najlepših žensk na svetu, njeno ukvarjanje s sojenjem pa je izvor številnih negativnih komentarjev, saj ji mnogi očitajo pristranskost, saj velja za gorečo navijačico Milana.

Foto: Profimedia Claudia Romani Foto: Profimedia Claudia Romani

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:19 15. Februar 2019.

    Lepa baba!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.