Šport > Nogomet
7339 ogledov

Najznamenitejša nogometna sodnica odvrgla oblačila za Playboy

Claudia Romani Instagram
36-letna znamenita nogometna sodnica Claudia Romani se je za Valentinovo slekla za Playboy.

Atraktivna italijanska nogometna sodnica Claudia Romani je v počastitev dneva ljubezni na svojem Instagram profilu objavila eno izmed fotografij, ki jih je posnela za znamenito revijo Playboy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1, 2, 3? Buon San Valentino my lovelies .. ricordatevi che l’amore si festeggia ogni giorno !!! Happy Valentines my lovelies .. Remember to celebrate love every day !! 🤩🥰❤️ Per la gallery completa cliccate il link di @playboyita nella mia bio!!! For the complete gallery click the link in bio !! #claudiaromani #crueltyfree #miami #lingerie #heels #natural #love #celebrateloveeveryday❤️❤️❤️❤️. Photographer : @ulora_photography Photo editing : @picssolution Location: @fairwindhotelmiami Decorations: @bondpartysupplies Wardrobe: X Fenty, Victoria’s Secret , Cash Calzature, Jessica Marie Fernandez, Beatnix Special thanks to @magiobook

A post shared by Claudia Romani (@claudia_romani) on

Romanijeva je sicer dobro poznana svetovni javnosti. Zaslovela je kot prekrasno nekdanje dekle legendarnega Filippa Inzaghija, kmalu pa si je začela utirati pot kot manekenka. Poleg kariere na modnih pistah pa se Romanijeva ukvarja s sojenjem nogometnih tekem, saj je lastnica uradne sodniške licence ter ima pravico soditi v najelitnejši ligi italijanskega prvenstva.

Claudia Romani | Avtor: Profimedia Profimedia

Nekoč je tudi pojasnila, zakaj se je odločila ravno za kariero nogometne sodnice: "Tekanje po igrišču s temi igralci in sprejemanje pomembnih odločitev... temu se preprosto ne morem upreti."

Claudia Romani | Avtor: Profimedia Profimedia

Romanijeva je bila med drugim razglašena tudi za eno izmed 100 najlepših žensk na svetu, njeno ukvarjanje s sojenjem pa je izvor številnih negativnih komentarjev, saj ji mnogi očitajo pristranskost, saj velja za gorečo navijačico Milana.

Claudia Romani | Avtor: Profimedia Profimedia
Claudia Romani | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 2