Šport > Zimski športi
15074 ogledov

Nemška šampionka se je slekla za Playboy

Annette Dytrt Epa
Annette Dytrt nadaljuje tradicijo nemških športnic.

Annette Dytrt, znana tudi kot Annette Dytrtova, je nekdanja nemška umetnostna drsalka, ki je nastopala tudi za češko reprezentanco. Leta 1999 je postala češka državna prvakinja, medtem ko se je z nemškim naslovom državne prvakinje okitila šitirkrat, med letoma 2003 in 2006.

Annette Dytrt | Avtor: Epa Epa

Hči čeških imigrantov se je sicer rodila v Nemčiji leta 1983, toda vse do leta 2003 nastopala za češko reprezentanco pod priimkom Dytrtova. V tem času je tudi osvojila en naslov državne prvakinje. Leta 2003 pa se je odločila, da začne nastopati pod nemško zastavo. Štirikrat je postala državna prvakinja svoje nove domovine ter bila udeleženka številnih evropskih in svetovnih prvenstev. Upokojila se je 19. 5. 2011 po nenadni smrti družinskega člana.

Katharina Bauer skok s palico Pet izbranih Šport Nemške šampionke slečene za Playboy

Kljub svoji upokojitvi pa se Dytrt ni popolnoma umaknila iz javnega življenja, saj je nastopila v resničnostem šovu Stars auf Eis, oziroma Zvezde na ledu. Zdaj pa je ponovno v središču nemške pozornosti, saj se je odločila, da se sleče za nemško izdajo Playboya.

"Gole slike drsalk v Playboyu so neke vrste tradicija. Kot otrok sem oboževala Katarino Witt in spomnim se, ko se je slekla za to revijo. Od takrat dalje sem tudi sama sanjala o tem," je izjavila 35-letna Nemka.

 

Komentarjev 2
  • Žurnalček 20:45 17.januar 2019.

    Da vidite kakšno je imela moja drsalka , tole je navadna dila !

  • Avatar olor
    olor 09:10 16.januar 2019.

    Lepa postava, ni kaj.

Sorodne novice