Magazin > VIP
129 ogledov

Playboyeva zajčica umrla zaradi kiropraktika

Katie May, model Žurnal24 main
Osem mesecev po njeni smrti so razkrili bizaren razlog, zakaj je umrla.

Manekenka Katie May, ki se je slekla tudi za legendarno revijo Playboy, je v svojem 35. letu umrla zaradi komplikacij, ki so sledile po njenem obisku kiropraktika. Mrliški oglednik je osem mesecev po njeni smrti razkril razlog njene nenadne smrti. Kaie May je umrla zaradi blokirane karotidne arterije, kar se je zgodilo zaradi obiska kiropraktika, so zdaj ugotovili zdravniki in mrliški ogledniki.

Samo nekaj dni preden je obiskala kiropraktika je Katie na Twitter napisala, da se ji je med fotografiranjem priščipnil živec na vratu, če ima kdo kakšen predlog, kaj naj naredi. "Hvala dragi moji! Še vedno me zelo boli, jutri grem spet k kiropraktiku," je zapisala manekenka.

Na razlog za njeno smrt se je odzvala tudi manekenkina sestra: "Nikoli ne bi niti pomislila, da bom zaradi nečesa takšnega izgubila svojo sestrico. Mlada mamica, na vzponu svoje kariere, zdrava. Moje srce je strto."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.