Magazin > VIP
2012 ogledov

Prve spremembe po Hefnerjevi smrti

Hugh Hefner Flynet
Bi Hugh to odobril?

Playboy je dobil prvo trans zajčico. Francoska manekenka Ines Rau je povedala, da si česa lepšega ne bi mogla zaželeti. "To je najlepši kompliment, ki sem ga dobila v življenju," je za Playboy povedala 26-letnica.

"Dolgo časa sem živela tako, da nikomur nisem povedala, da sem transseksualka. Bala sem se, da nikoli ne bom našla fanta ali da bi name gledali kot na nekakšno čudo," je dodala Ines in povedala, da je nekega dne spoznala, da mora biti zvesta sama sebi in se ne sramovati tega, kar je v resnici: "Pravo odrešenje je, ko govoriš resnico o sebi, pa naj bo ta vezana na naš spol, spolno usmerjenost, na karkoli."

Manekenka krasi strani prve številke legendarne revije, ki je izšla po smrti Hugha Hefnerja. Transseksualke so sicer že bile v Playboyu, a do zdaj še nobena ni dobila priložnosti, da bi postala zajčica in da bi ji v reviji namenili več strani za samo njene fotografije.

No, nad novico pa očitno ni najbolj navdušena ena najbolj znanih porno igralk in zajčic Jenna Jameson, ki je na Twitter zapisala: "Torej … Playboy je ravnokar oznanil, da imajo prvo trans zajčico." Ob pripisu pa dodala emoji, ki se drži za glavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice