Namerno odigrali tekmo s petimi igralci s simptomi koronavirusa

Foto: Profimedia Simbolična fotografija.
Simbolična fotografija.
"Nihče jih ni silil igrati," pravijo v klubu.
Oglej si celoten članek

Vodstvo Bosne iz Visokega je potrdilo, da je šest njihovih igralcev, ki naj bi bili okuženi s koronavirusom, v soboto zaigralo v 7. krogu prvoligaškega tekmovanja v Bosni in Hercegovini. Njihov nasprotnik je bila Krivaja iz Zavidovićev. Bosna je izgubila z 31:33.

 

Šesterica rokometašev je imela že med tednom resne simptome okužbe, pri Bosni pa so zato v soboto zahtevali prestavitev tekme, a jim pri Krivaji niso želeli iti na roko. Mediji so v nedeljo poročali, da so nato oboleli igralci zaigrali na tekmi. 

"Krivaja je zavohala kri in ni želela prestaviti dvoboja. Do zmage so prišli, a kar se tiče fair-playja niso pravi športniki. Točke se osvajajo in izgubljajo, vendar se obraz in prijateljev ne da ograniti s takšnimi zadevami," so po tekmi sicer sporočili iz Bosne.

"In zakaj so igrali? Nihče jih v to ni silil, ampak so to storili zaradi upora proti potezi Krivaje. Zato jim vsaka čast," so v objavi na facebooku še dodali pri klubu iz mesta Visoko.

Dejstvo, da bi z obolelimi igralci lahko okužili preostali del ekipe in nasprotnike, vodilne pri Bosni očitno ni zmotilo. 

Foto: facebook Bosna Visoko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:10 2. November 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na …

  • 10:06 2. November 2020.

    kad pjevaju veseli BOSANCI tu se pije i peku se janci

  • 09:47 2. November 2020.

    Simptomi?! Vi ste eni veliki simptomi, majmuni zahojeni. Vsaka čast pokončnim, ki ne klonejo pred globalističnim terorjem

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.