Šport
1519 ogledov

Namerno odigrali tekmo s petimi igralci s simptomi koronavirusa

rokomet žoga mreža rokometna žoga gol Simbolična fotografija.
"Nihče jih ni silil igrati," pravijo v klubu.

Vodstvo Bosne iz Visokega je potrdilo, da je šest njihovih igralcev, ki naj bi bili okuženi s koronavirusom, v soboto zaigralo v 7. krogu prvoligaškega tekmovanja v Bosni in Hercegovini. Njihov nasprotnik je bila Krivaja iz Zavidovićev. Bosna je izgubila z 31:33.

 

Šesterica rokometašev je imela že med tednom resne simptome okužbe, pri Bosni pa so zato v soboto zahtevali prestavitev tekme, a jim pri Krivaji niso želeli iti na roko. Mediji so v nedeljo poročali, da so nato oboleli igralci zaigrali na tekmi. 

"Krivaja je zavohala kri in ni želela prestaviti dvoboja. Do zmage so prišli, a kar se tiče fair-playja niso pravi športniki. Točke se osvajajo in izgubljajo, vendar se obraz in prijateljev ne da ograniti s takšnimi zadevami," so po tekmi sicer sporočili iz Bosne.

"In zakaj so igrali? Nihče jih v to ni silil, ampak so to storili zaradi upora proti potezi Krivaje. Zato jim vsaka čast," so v objavi na facebooku še dodali pri klubu iz mesta Visoko.

Dejstvo, da bi z obolelimi igralci lahko okužili preostali del ekipe in nasprotnike, vodilne pri Bosni očitno ni zmotilo. 

Bosna Visoko | Avtor: facebook facebook

Komentarjev 4
  • Avatar Sienna_Skinner
    Sienna_Skinner 17:10 02.november 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ...... >>>>>>> DouCash.Com

  • marjeta698 10:06 02.november 2020.

    kad pjevaju veseli BOSANCI tu se pije i peku se janci

  • Mesija 09:47 02.november 2020.

    Simptomi?! Vi ste eni veliki simptomi, majmuni zahojeni. Vsaka čast pokončnim, ki ne klonejo pred globalističnim terorjem