Namesto fotografije z Dončićem dobil modrice

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po koncu srečanja so varnostniki kar malce preveč vneto prekrižali načrte navijaču.
Oglej si celoten članek

Danes se bo s polfinalnima obračunoma nadaljeval EuroBasket. Slovenije po presenetljivem porazu s Poljsko ne bo v boju za medalje.

Sredin obračun je Luka Dončić zaradi petih osebnih napak zaključil predčasno. Po koncu tekme je vseeno prišel na parket in čestital Poljakom.

Eurobasket 2022 Zato je sojenje na evropskem prvenstvu tako slabo

Ob odhodu v slačilnico se je do Dončića želel prebiti eden od navijačev. V roki je imel telefon in nedvomno upal na skupno fotografijo.

Ko se je približal zvezdniku, so nanj skočili bližnji varnostniki. Telefon je poletel iz njegovih rok, odločno posredovanje pa mu je na telesu gotovo pustilo kakšno modrico.

Dončić se je ob nepričakovanem prizoru za trenutek začudeno ozrl v smeri navijača in varnostnika, nato pa nadaljeval svojo pot v slačilnico.

Poljska se bo danes ob 17.15 udarila s Francijo. Ob 20.30 sledi še srečanje gostiteljev Nemcev proti Špancem.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.