Napadel policista in ga nato poskusil podkupiti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kapetan nogometnega kluba Manchester United Harry Maguire je moral med med počitnikovanjem v Grčiji pred sodišče.
Oglej si celoten članek

Policija je Harryja Maguireja priprla zaradi povzročitve telesne poškodbe, napada na policista in poskusa podkupovanja uradne osebe. Nogometaš se je izrekel za nedolžnega, postopek se bo nadaljeval v torek. Maguire pa je spet na prostosti.

Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa, je bil 27-letni angleški reprezentant Maguire soudeležen v sporu več ljudi. Pripor in zaslišanje pred sodnikom pa so potrdili tudi v klubu, kjer so izpostavili, da se je Maguire izrekel za nedolžnega.

Tudi nad policiste Kapetan Manchester Uniteda aretiran zaradi napada

V klubu dodajajo, da nadaljnji komentarji v času trajanja postopka niso na mestu in da Maguire lahko potuje nazaj na Otok, saj njegova prisotnost v torek v Grčiji ni potrebna.

Nogometaši Manchester Uniteda so po porazu v polfinalu Lige Evropa proti Sevilli dobili nekaj prostih dni. Maguire, ki je v klub prišel lani iz Leicester Cityja za 87 milijonov evrov in velja za najdražjega branilca na svetu, se je odločil, da jih bo preživel v Grčiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:25 23. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.