Šport > Nogomet
726 ogledov

Kapetan Manchester Uniteda aretiran zaradi napada

Harry Maguire Profimedia
V Grčiji so aretirali kapetana Manchester Uniteda.

Kapetana angleškega velikana Manchester Uniteda Harryja Maguireja je policija v četrtek ponoči aretirala na grškem otoku Mikonos. Tam naj bi domnevno napadel skupino ljudi in kasneje tudi policiste, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Grška tiskovna agencija Ana je danes zjutraj poročala o incidentu, v katerega je bil vpleten kapetan rdečih vragov. Ti so se že odzvali na dogajanje na grškem otoku.

"Seznanjeni smo z domnevnim incidentom na grškem otoku Mikonosu, v katerega je vpleten Harry Maguire," so zapisali v izjavi za javnost. "Tudi z njim smo v stiku in lahko potrdimo, da sodeluje z grškimi organi pregona. Več izjav na to temo ne moremo dati," so še dodali pri Unitedu.

Po virih policije so bili v pretep z drugimi angleškimi gosti na otoku vpleteni omenjeni Maguire, njegov brat ter eden od njunih prijateljev, so zapisali pri Ani. Tamkajšnji prebivalci so poklicali policijo, enega od teh pa je nekdo od napadalcev (po poročilih Reutersa naj bi bil to prav Maguire) tudi udaril.

Policija je nato vpletene v incidentu spremljala do policijske postaje, pri čemer so skušali zadržani pobegniti. Danes ali jutri naj bi vsi trije stopili pred tožilca, še dodajajo pri Ani.

Harry Maguire | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice