Napoli bi Matavža in Ronaldinha

Foto: Žurnal24
Iz dneva v dan več italijanskih medijev piše, da bo Tim Matavž januarja prestopil v Napoli. Na stadion San Paolo pa vleče tudi enega in edinega Ronaldinha. To pa bi bila zanimiva napadalca dvojica, kajne?
Oglej si celoten članek

Od sredine septembra se ugiba, da bo Tim Matavž postal naslednji v vrsti slovenskih legionarjev v italijanski Serie A. Želi ga Napoli. "Veliko gledajo prek meje. Zelo resno spremljajo Matavža. Veliko bo odvisno od tega, kje bodo januarja, če bodo še v igri za Ligo prvakov. V primeru Matavža ne gre več za govorice oziroma medijska namigovanja, zanimanje zanj v Napoliju je zelo resno," je za eno od italijanskih športnih radijskih postaj razlagal novinar, ki podrobnost spremlja klub iz Neaplja, Gianluca di Marzio.

Ronaldinho bi rad igral na San Paolu.
Gianluca di Marzio

Trenutno šestouvrščeni Napoli pa želi še mnogo več kot le Matavža. V ponedeljek so jih na San Paolu prvič po 13 letih premagali nogometaši AC Milana, a oni bi jim radi "ukradli" dva nogometaša. "Ronaldinho bi rad igral San Paolu, saj ve, da je to stadion, ki je vedno poln in kjer je izjemno vzdušje. Brazilec je rekel, da bo naredil vse, da pride v Napoli. Nekaj dni bo treba sicer še počakati," razlaga Di Marzio. Razmišljajo tudi o Gianluci Zambrotti. Napoli potrebuje boljši napad. Si predstavljate, kako dobra kombinacija bi lahko bila Tim in Dinho?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.