Šport > Nogomet
91 ogledov

Napoli bi Matavža in Ronaldinha

Žurnal24 main
Iz dneva v dan več italijanskih medijev piše, da bo Tim Matavž januarja prestopil v Napoli. Na stadion San Paolo pa vleče tudi enega in edinega Ronaldinha. To pa bi bila zanimiva napadalca dvojica, kajne?

Od sredine septembra se ugiba, da bo Tim Matavž postal naslednji v vrsti slovenskih legionarjev v italijanski Serie A. Želi ga Napoli. "Veliko gledajo prek meje. Zelo resno spremljajo Matavža. Veliko bo odvisno od tega, kje bodo januarja, če bodo še v igri za Ligo prvakov. V primeru Matavža ne gre več za govorice oziroma medijska namigovanja, zanimanje zanj v Napoliju je zelo resno," je za eno od italijanskih športnih radijskih postaj razlagal novinar, ki podrobnost spremlja klub iz Neaplja, Gianluca di Marzio.

Ronaldinho bi rad igral na San Paolu.
Gianluca di Marzio

Trenutno šestouvrščeni Napoli pa želi še mnogo več kot le Matavža. V ponedeljek so jih na San Paolu prvič po 13 letih premagali nogometaši AC Milana, a oni bi jim radi "ukradli" dva nogometaša. "Ronaldinho bi rad igral San Paolu, saj ve, da je to stadion, ki je vedno poln in kjer je izjemno vzdušje. Brazilec je rekel, da bo naredil vse, da pride v Napoli. Nekaj dni bo treba sicer še počakati," razlaga Di Marzio. Razmišljajo tudi o Gianluci Zambrotti. Napoli potrebuje boljši napad. Si predstavljate, kako dobra kombinacija bi lahko bila Tim in Dinho?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.