Obrišite si zadnjico z Ronaldom

Foto: Profimedia
Na jugu Italije so postali hit novi "tematski WC papirji".
Oglej si celoten članek

Kdor se v teh dneh znajde na ulicah Neaplja in mora na skočiti na veliko potrebo ter se boji, da v različnih restavracijah ali javnih straniščih ne bo wc pairja, meščani Neaplja imajo rešitev za vas. Na ulici lahko namreč kupite toaletni papir s sliko Cristiana Ronalda.

Da, pravilno ste slišali. Lokalni prodajalci so se lotili prav te marketinške poteze, s katero upajo, da bodo ubili dve muhi na en mah. Poleg tega, da bodo zaradi aktualnega Ronaldovega prestopa tudi sami zaslužili nekaj denarja, bodo obenem razveselili tudi vojsko navijačev Napolija - Juventusovega največjega rivala v boju za naslov v zadnjih letih.

Tu si lahko pogledate, kako izgleda toaletni papir, ki je v Neaplju postal pravi hit:

Foto: Profimedia Toaletni papir

Če ne drugega, so pri Napoliju vsaj našli izviren način za sprostitev frustracij nad Ronaldovim prestopom v Juventus, ki bo Neapeljčanom v naslednjih letih še dodatno otežil pot do naslova.

Davki Razlog, zakaj je Ronaldo izbral Juventus

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.